Terug naar het overzicht.

UCB

  • Waals-BrabantBrabant Wallon
  • R&D-centrumFarmaBiotech

Sinds de oprichting van UCB in 1928, is het de ambitie van ons bedrijf om mensen te helpen om zo goed mogelijk te leven, vrij van ziekte. Het is ons doel om de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren, vandaag en morgen. Onze onderzoeks-, ontwikkelings- en productieactiviteiten op het gebied van neurologie, immunologie en andere minder verkende gebieden worden gedreven door een speciale band met de mensen die wij beschermen. In al hun diversiteit vormen hun persoonlijke ervaringen de rode draad die ons leidt en inspireert bij het verkennen van de grenzen van wetenschap en medische kennis. Wij leren door naar hen te luisteren. Het is ook via hen dat ons werk de grootst mogelijke impact heeft. Want het is door een verscheidenheid aan oplossingen te bieden dat wij waarde creëren. Waarde die niet kan worden uitgedrukt in cijfers. We zijn voortdurend op zoek naar technologieën, medewerkers en partners waarmee we aan de behoeften van patiënten kunnen voldoen dankzij gerichte innovaties met een werkelijke impact.

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Wij zetten ons in voor elkaar, onze gemeenschap, de planeet en de mensen die ons werk inspireren. Zowel in ons wereldwijde hoofdkantoor in België als in de zowat 40 landen waar we actief zijn, zetten onze 8.700 medewerkers zich daar elke dag voor in. En dat binnen een cultuur van samenwerking en nieuwsgierigheid waarin diversiteit van standpunten en situaties wordt gerespecteerd en gewaardeerd.

Wat valt er te ontdekken?

Onze campus in Eigenbrakel zet de deuren voor u open. De UCB-campus speelt een strategische rol in de ontwikkeling van onze activiteiten, innovatie en de werking van ons bedrijf.

Op de campus in Eigenbrakel werken meer dan 2.000 personen van meer dan 50 nationaliteiten op meer dan 50 hectare grond. Onze producten hebben een positieve impact op bijna 3,4 miljoen patiënten wereldwijd. We investeren veel in onze infrastructuur, technologie en mensen om voortdurend te evolueren en te innoveren.

Onze campus telt een grote verscheidenheid aan functies. Van productie tot supply chain, onderzoek en ontwikkeling, kwaliteitsgarantie, laboratoria, klinische veiligheid, geneesmiddelenbewaking, human resources, HSE (gezondheid, veiligheid en milieu), IT, communicatie, etc…..

Wat mag je verwachten?
De rondleiding op de campus biedt een uitstekende gelegenheid om meer te weten te komen over de activiteiten van UCB in België en meer bepaald over onze innovatie- en duurzaamheidsactiviteiten en de mogelijkheden die wij onze huidige en toekomstige werknemers bieden.

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Chemin du Foriest 1
1420 Braine-l'Alleud
14/05/2023
13u00 - 18u00
Er zijn parkeerplaatsen voorzien op het bedrijfsterrein
Huisdieren zijn niet toegestaan
Deze activiteit is volledig toegankelijk voor invalide personen
Deelnemers van deze activiteit moeten minstens 11 jaar oud zijn