Terug naar het overzicht.

TotalEnergies

  • Henegouwen
  • R&D-centrumChemie

DE REGISTRATIES ZIJN AFGESLOTEN - TotalEnergies is een wereldwijd productiebedrijf en leverancier van allerlei vormen van energie: petroleum, biobrandstoffen, aardgas en groene gassen, hernieuwbare en elektriciteit. TotalEnergies is aanwezig in meer dan 130 landen en plaatst duurzame ontwikkeling, centraal in alle dimensies, projecten, en operaties om bij te dragen tot het welzijn van de bevolking. Onze 100.000 medewerkers zetten zich elke dag in om u energie te leveren. Energie die steeds betaalbaarder, schoner, betrouwbaarder en voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is.

TotalEnergies OneTech Belgium is het onderzoekscentrum van TotalEnergies gevestigd in Feluy. Dit toonaangevende wetenschappelijke, technische en technologische park beschikt over een breed scala aan tools voor het ontwikkelen van nieuwe technologieën. Innovatie is de zorg die ten grondslag ligt aan al onze projecten op geavanceerde gebieden, zoals de ontwikkeling en recycling van polymeren, biobrandstoffen, het gebruik van CO2, koolstofarme processen, of zelfs analyse en wetenschappelijke informatica. Sinds 1970, produceert TotalEnergies Petrochemicals Feluy op zijn site, verschillende polymeren (polypropyleen, polyethyleen, polystyreen en katalysatoren) die de grondstof zullen vormen voor kunststofverwerkers. Ze worden gebruikt in isolatie, auto's of verpakkingen, om er maar een paar te noemen. Onze polymeerfabriek in Feluy heeft een productiecapaciteit van meer dan 1,2 miljoen ton per jaar en is daarmee een van de grootste petrochemische platforms ter wereld.

Wat valt er te ontdekken?

Een rondleiding van twee uur laat u kennismaken met onze activiteiten in Feluy. U kunt een bezoek brengen aan ons Research and Technology Center, wereldwijd erkend voor zijn expertise op het gebied van katalyse en polymeren, en onze polymeerfabriek, gerangschikt onder ‘s werelds grootste platforms. Het zal voor ons ook een gelegenheid zijn om onze beroepen en de waarden van ons bedrijf met u te delen via verschillende praktische en leuke workshops.

Om veiligheidsredenen is de tour niet toegankelijk voor kinderen onder 8 jaar.

Tot binnenkort in Feluy!

Feluy de Parc Industriel
7181 Seneffe
13/05/2023
10h00 - 16h30
Er is parkeerplaats voorzien in de buurt
Huisdieren zijn niet toegestaan
Deze activiteit is gedeeltelijk toegankelijk voor invalide personen
Deelnemers van deze activiteit moeten minstens 8 jaar oud zijn