Terug naar het overzicht.

PVG Liquids

  • Oost-Vlaanderen
  • KunststoffenChemie

PVG Liquids ligt in de Gentse haven en is vooral bekend van de 20 liter Qlima vloeibare kachelbrandstof in de DIY-zaken. Onze oranje PET-jerrycan springt daar tijdens de winter in het oog.

Schrijf je in via mail

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Minder geweten is dat PVG zelf de 'uitvinder' is van deze lichtgewicht stapelbare jerrycan en dat we deze zelf blazen in onze Gentse site. Naast kachelbrandstof, zijn we ook actief in het verpakken van andere chemische vloeistoffen, gaande van 1 liter tot 1000 liter IBC verpakkingen. We steken niet onder stoelen of banken dat PVG, zowel wat de vloeistoffen betreft als de verpakkingen, grote ambities heeft om in de toekomst bekend te staan om onze duurzaamheid. De uitdaging is gestart!

Wat valt er te ontdekken?

Heb je je al eens afgevraagd hoe een schip vol chemicaliën uiteindelijk in je supermarkt terug te vinden is in flessen van 1, 5 of 20 liter? Kom dan zeker een kijkje nemen bij PVG Liquids. Je ziet hoe flessen geblazen, gevuld en daarna klaargezet worden om naar jouw winkel vervoerd te worden. Bezoekers worden verzocht om gesloten schoeisel te dragen, zonder hakken. Als je ons wil bezoeken, mag je voor 30 april mailen naar m.verbeke@pvg.eu

Schrijf je in via mail

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Belgicastraat 1
9042 Gent
13/05/2023
10u00 - 16u00
Er is parkeerplaats voorzien
Huisdieren zijn niet toegestaan
Deze activiteit is niet toegankelijk voor invalide personen
Deelnemers van deze activiteit moeten minstens 12 jaar oud zijn