Terug naar het overzicht.

Proviron Hemiksem

  • Antwerpen
  • KunststoffenChemie

Chemistry between us. Wij zijn Proviron, flexibel globaal chemisch bedrijf. We ontwerpen, produceren en verkopen innovatieve ‘tussen-producten’ voor specifieke nichemarkten. We zijn de schakel tussen de grondstoffen en de productie bedrijven. We doen dit op onze ‘duurzame’ manier ingebakken in ons DNA sinds 1977. Onze producten worden ingezet bij duurzame toepassingen voor polymeren, verven en lijmen op waterbasis, veevoeder, remsystemen, ontdooimiddelen, ecologische warmte- en koelingsinstallaties, aquacultuur en bio-gebaseerde weekmakers voor plastic.

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Onze bedrijfsnaam is dan ook niet toevallig de samensmelting van "PROcess" en "EnVIRONment". Door het hertekenen en optimaliseren van processen, ontwikkelen wij de creatieve en solide oplossingen met positieve invloed op milieu, mens en gezondheid. Onze chemie maakt de verbinding voor een duurzame toekomst.

Wat valt er te ontdekken?

Op de bedrijfsterreinen van Proviron word je meegenomen voor een bezoek aan verschillende installaties. We bezoeken o.a. de ‘remvloeistof recycling unit’ en de afdeling ‘luchtvaart ontijzingsmiddelen’. We gaan kijken naar de installatie voor ‘veevoerder supplementen’ die een alternatief vormen voor preventief antibiotica gebruik. En we duiken binnen in één van de grootste indoor kweekfaciliteiten voor microalgen.

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Georges Gilliotstraat 60
2620 Hemiksem
14/05/2023
13u00 - 16u00
Er zijn parkeerplaatsen voorzien op het bedrijfsterrein
Huisdieren zijn niet toegestaan
Deze activiteit is gedeeltelijk toegankelijk voor invalide personen
Deze activiteit is geschikt voor deelnemers vanaf 6 jaar.