Terug naar het overzicht.

Janssen Pharmaceutica & Legend Biotech

  • Oost-Vlaanderen
  • R&D-centrumFarmaBiotech

Janssen Pharmaceutica & Legend Biotech hebben de handen in elkaar geslagen om de toekomstige productie en levering van een innovatieve celtherapie ook CAR-T genoemd, binnen Europa mogelijk te maken.

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

CAR-T is een behandeling op maat van de individuele patiënt die gebruik maakt van het eigen immuunsysteem. Het wordt ingezet voor de behandeling van bepaalde types kanker. Bij CAR-T therapie worden de witte bloedcellen van een patiënt geherprogrammeerd zodat ze de kankercellen kunnen herkennen en vernietigen. CAR-T zal geproduceerd worden in onze gloednieuwe productiehub. Die verspreidt zich over het Tech Lane Science Park in Gent en de Janssen Campus in Beerse. In Beerse zullen hoogtechnologische labo’s huizen en in Gent zal de productie plaatsvinden. Hiervoor wordt momenteel volop gebouwd aan gloednieuwe faciliteiten, samen goed voor maar liefst 29 000 m2.

Wat valt er te ontdekken?

Op 14 mei ontvangen Janssen Pharmaceutica & Legend Biotech je graag bij TechLane, één van onze gloednieuwe productiefaciliteiten in volle opbouw. Hoewel we nog in constructiefase zitten, kan je wel al een glimp opvangen van onze toekomstige state-of-the-art manufacturing hub. Een unieke kans! Daarnaast vertellen onze enthousiaste collega’s je graag meer over de vele jobopportuniteiten die zich op korte en lange termijn zullen aandienen, zowel bij Legend Biotech (Gent) als bij Janssen (Gent en Beerse). We zoeken namelijk diverse profielen (Supply Chain, Quality, Engineering, …) met een grote can-do mentaliteit, die niet bang zijn voor het onbekende. Een ideaal moment om alles te weten te komen over carrièremogelijkheden, over sollicitatieprocedures en over de samenwerking tussen Legend Biotech & Janssen Pharmaceutica. Een lekker hapje en drankje zal uiteraard niet ontbreken tijdens deze jobbeurs.

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Suzanne Tassierstraat 8
9052 Gent
14/05/2023
10u00-17u00
Er is parkeerplaats voorzien in de Bertha De Vriesstraat
Huisdieren zijn niet toegestaan
Deze activiteit is niet toegankelijk voor invalide personen
Er is geen minimumleeftijd van toepassing