Terug naar het overzicht.

Bayer

  • Antwerpen
  • R&D-centrumFarmaChemie

Bij Bayer zijn we visionairs, gedreven om 's wereld moeilijkste uitdagingen op te lossen en te streven naar een wereld waarin ‘Health for all, hunger for none’ niet langer een droom is maar een reële ambitie.

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Op onze productiesite in Antwerpen zetten we de theorie om in de praktijk: vijf productie-eenheden produceren er chemicaliën, van landbouwproducten tot producten die jouw veiligheid garanderen. Dankzij onze open cultuur gaan we te werk als één groot team bestaande uit 750 enthousiaste medewerkers.

Wat valt er te ontdekken?

Bezoekers krijgen een rondleiding door de fabriek, waar onder meer gewasbeschermingsmiddelen worden gemaakt, en een interactieve voorstelling van de activiteiten van Bayer. Denk hierbij onder meer aan chemische proefjes, een digitaal bezoek aan een glastuinbouwbedrijf, een demonstratie van toepassing van gewasbescherming en een demonstratie van digitale landbouw.

Je kan met ons kennismaken als werkgever en ontdekken welke toekomstmogelijkheden we voor jou hebben. Jouw unieke persoonlijkheid, achtergrond en talenten kunnen misschien bijdragen aan het bouwen van een sterk, divers en inclusief Bayer. We denken aan het hele gezin en voorzien ook kinderanimatie!

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Scheldelaan 460
2040 Antwerpen
13/05/2023
11u - 17u
14/05/2023
11u - 17u
Er zijn parkeerplaatsen voorzien op het bedrijfsterrein
Huisdieren zijn niet toegestaan
Deze activiteit is gedeeltelijk toegankelijk voor invalide personen
Er is geen minimumleeftijd van toepassing