Terug naar het overzicht.

BASF Antwerpen

  • Antwerpen
  • Chemie

Meer dan 50 jaar geleden vestigde BASF zich in de haven van Antwerpen. De site groeide intussen uit tot het grootste geïntegreerde productiecentrum in België en het op één na grootste van de BASF-groep wereldwijd. Op het terrein van 6km² maken zo'n 3.500 medewerkers in een vijftigtal productie-installaties basisbouwstenen voor producten die je bijna overal terugvindt. Breng een bezoek aan de site en krijg een unieke blik achter de schermen van onze productiesite.

Schrijf je in

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Op het terrein van 6km² maken zo'n 3.500 medewerkers in een vijftigtal productie-installaties basisbouwstenen voor producten die je bijna overal terugvindt.

  • luchtfoto_BASF

Wat valt er te ontdekken?

Ontdek het kloppende hart van onze stad en maak van dichtbij kennis met onze productie-installaties. Een gids geeft je alle nodige info in de installaties. Bouw samen met ons aan een duurzame en innovatieve toekomst. Benieuwd wat BASF Antwerpen jou te bieden heeft qua carrièremogelijkheden? Bezoek dan zeker ons talentendorp en ontdek of jij ons nieuw STEM-talent bent!  Voor jong en oud zijn er verscheidene activiteiten zoals rondritten, workshops, experimenten, chemieshow en vele andere creatieve randanimatie. Eind april maken we het gedetailleerde programma bekend op de website.

Schrijf je in

Opgelet: het aantal inschrijvingen voor dit bezoek is beperkt. Wees er dus snel bij!

Scheldelaan 600
2040 Antwerpen
14/05/2023
09u30 - 17u00 in drie tijdsblokken (9u30-12u00, 12u-14u30 en 14u30-17u00)
Er zijn 3 parkeerzones van waar een pendelbus je naar de site brengt.
Huisdieren zijn niet toegestaan
Deze activiteit is toegankelijk voor invalide personen
Installatiebezoek is mogelijk vanaf 6 jaar.