Terug naar het overzicht.

Advario

  • Antwerpen
  • Chemie

Advario is een toonaangevende wereldwijde speler in de opslagindustrie, met een gerichte strategie voor groei op het gebied van chemicaliën, gassen en nieuwe energieën. We engageren ons om ESG en duurzaamheid in al onze activiteiten te verankeren. We zijn vastbesloten om een voortrekkersrol te spelen in de energietransitie door het ontwikkelen van transformationele partnerschappen. Respect, verantwoording, integriteit en verantwoordelijkheid zijn onze waarden, die stellen we voorop bij al onze acties.

Met onze 2 Belgische terminals gaan we resoluut voor nieuwe, duurzame infrastructuur- en opslagoplossingen. Die zijn essentieel om de energietransitie te versnellen en een fundamentele bijdrage te leveren aan de circulaire economie. We gaan ons de komende jaren verder specialiseren in de opslag van groene waterstof en van waterstofdragers, zoals ammoniak en methanol, maar ook van CO2 en biobrandstoffen zoals SAF (sustainable aviation fuel). Hiervoor kunnen we beroep doen op onze decennialange ervaring en opslagexpertise (van o.a. ammoniak, methanol, biobrandstoffen, etc.) en op onze strategische partners. Kom op zondag 14 mei zeker langs om kennis te maken!

Wat valt er te ontdekken?

Altijd al willen weten wat er in die indrukwekkende tanks gestockeerd wordt? Of hoe we met onze innovatieve infrastructuur elke dag alles in goede banen leiden? Benieuwd naar onze bijdrage aan een duurzamere wereld? Op zondag 14 mei kan je uitzonderlijk een unieke blik werpen achter de schermen. Je leert alles over een tankopslagterminal tijdens interactieve workshops en een geanimeerde bustour op onze 2 Belgische terminals. Plezier voor elke leeftijd! Schrijf je in voor 7 mei.

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN

Scheldelaan 450
2040 Antwerpen
14/05/2023
10u00 - 17u00
Er is parkeerplaats voorzien
Huisdieren zijn niet toegestaan
Deze activiteit is gedeeltelijk toegankelijk voor invalide personen
Er is geen minimumleeftijd van toepassing